Project Description

Zoe Kirken Ungdom

Er du mellom 13 og 19 år? Da er du hjertelig velkommen til våre ungdomsmøter, som holdes fredager kl.19:00 på Zoé.

Her kan vi tilby god musikk fra lovsangsteamet, kloke ord fra kveldens predikant og koselig stemning for enhver som tar seg turen innom. Etter møtene pleier vi å ha noe godt å spise og drikke, i tillegg til masse sosialt fellesskap som kan inneholde bordtennis og biljard, brettspill og snakking, eller masse annet rart som vi kan finne på. Er du gira?Ta turen, vi gleder oss til å bli kjent med akkurat deg!

I tillegg til ungdomsmøter, blir det arrangert mye sosialt, turer, leirer og egne gutte- og jentegrupper for deg som er i denne aldersgruppa:

  • Lovsang: For deg som er interessert i musikk, og har lyst til å lære mer om å tilbe Gud gjennom musikken, så har vi lovsangsøvelser hver Onsdag.
  • Connect: Annenhver uke så samler vi grupper for jenter og gutter utenfor møtene for å bygge fellesskap og dele Guds ord med hverandre.
  • Bordtennis: Ikke bare liker vi å ha fellesskap, men vi er også veldig glad i å skyte en liten hvit ball frem og tilbake over et nett. Ja, vi har en egen gruppe bare for å spille bordtennis, selv om vi kan love at det er godt sosialt fellesskap der også.

Adresse: Grensen 35, 1651 Sellebakk

Hjemmeside: https://www.zoe.no/zoe-ungdom

Kontaktperson:

Jeanette Olsen

Telefon: 416 41 307

E-post: post@zoe.no