Project Description

ØSTSIDEN

Treningsparker Østsiden

I Fredrikstad finns det mange private og offentlige treningsparker. Men hvor er alle sammen?

Vi har laget en liste over noen parker, fordelt på de fire bydelene. Om du ser parker vi har glemt, send oss en mail på fredrikstad@aktivitetsrad.no

Fra Begby og inn til lysløypa har Begby lokalsamfunnsutvalg fått satt opp flere fine og brukervennlige apparater. Det ligger ved vannbassenget dersom du er lokalkjent. Dersom du ikke er lokalkjent så kan du starte ved Begbys IF sitt klubbhus og følge lysløypa et stykke innover.

Foto: Begby idrettslag.

Ved Verksbyen og Capjon park bygger Arca Nova et parkanlegg på totalt 118 mål. Dette ligger ved Sorgenfridammen. Området er bygd i to soner slik at det er lagt opp til at flere aldersgrupper kan benytte seg av plassen. Ene området er et treningsareal for voksne.

Foto: Demokraten, Tomm Pentz Pedersen.

I skolegården til Borge ungdomsskole fins det mange ulike elementer som passer for trening. Skolen har også en skate-bowl og frisbee-golf bane.

Foto: Fredrikstad kommune.

På boligfeltet, Østre Glosli (Kloppa), har velforening fått støtte fra Fredrikstad kommune sitt lokalsamfunnsfond til en treningspark. Det er også satt opp basketballkurv på lekeplassen. Verdt å prøve ut!

Foto: Demokraten.

Vil du ha tips til øvelser? Sjekk ut da våre prøvekaniner fikk lære av Cathrine Back som driver “Aktivitet i Sentrum”.