Project Description

ONSØY, GRESSVIK OG UTOVER

Treningsparker Onsøy, Gressvik og utover

I Fredrikstad finns det mange private og offentlige treningsparker. Men hvor er alle sammen?

Vi har laget en liste over noen parker, fordelt på de fire bydelene. Om du ser parker vi har glemt, send oss en mail på fredrikstad@aktivitetsrad.no

Oppe ved Trondalen har idrettsforeningen Gressvik IF satt opp både pumptrack og treningsapparat. Lengre bak treningsapparatet i bildet er det også nydelige sykkelstier som passer for stisykling.

Foto: Demokraten, Martin Næss Kristiansen.

På Engelsviken har lokalsamfunnsutvalget i samarbeid med kommunen laget en lekeplass med tilhørende treningsapparater på midler fra Sparebankstiftelsen. Denne plassen kommer du til når du følger Flåtavikveien inn fra hovedveien.

Foto: Fredrikstad Blad, Rebecca Cecilie Bosy.

Mellom Lervik IF og Manstad skole har idrettsklubben fått satt opp fine parkour-elementer. Her er det tilrettelagt for både lek og moro med hinderbane og pumptrack ved siden av.

29.juni ble leke- og aktivitetsparken på Vikene åpnet, øverst i Sareptaveien. Parken er finansiell med støtte fra Fredrikstad kommune, Sparebankstiftelsen og lokale bedrifter. En slik arena er viktig å ha i et lite lokalmiljø, og er med på å bygge broer og knytte folk tettere sammen. I parken skal det være stille etter kl 21 og parken er stengt etter kl 23. Foto: Fredrikstad Blad.

Vil du ha tips til øvelser? Sjekk ut da våre prøvekaniner fikk lære av Cathrine Back som driver “Aktivitet i Sentrum”.